Kod Doktora
Kategorija: Babe

Baba pita doktora:
- Doktore, šta mi je ovo ispod leve sise? Doktor:
- Gospođo, to vam je koleno.

Neki od viceva koji Vam mogu biti interesantni...

Uviđaj
Kategorija: Policajci

Došao pandur na uviđaj saobraćajne nesreće, razgleda i piše u notes. Primetio je delove tela čoveka koga je udario kamion i sve uredno zapisao: "leva ruka na putu, i desna ruka na putu, leva noga na putu, i desna noga na putu. Glava na trotro...(obriše), glava na trotro... (opet obriše i šutne glavu na put)" i napiše: "Glava na putu".

Sijalica
Kategorija: Sijalice

Koliko miševa treba da zamene sijalicu? Dva. Oni su dovoljno veliki da stanu u grlo.

Crnac Stoper
Kategorija: Svaštara

Voze dva čoveka kamion pun kugli za kuglanje. Dođu oni do pola puta kad počne pljusak. I voze oni, voze pa vide malog crnca sa biciklom kako stoji na autobuskoj stanici, sav pokisao, čeka autobus. Sažale se oni na crnca pa stanu i kaže mu ovaj:
- Mali, gde ćeš? A crnac će:
- Idem dole do sledećeg gradića! Kaže vozač:
- Možemo te mi povesti ali moras uskočiti pozadi jer nema mesta ovde u kabini. Mali crnac pokupi bicikl i uđe pozadi i oni nastave. Prođe jedno deset kilometara kad ono policija ih zaustavlja. Dođe policajac do vozača pa gleda okolo, proveri vozačku i kaže da mora proveriti šta ima u kamionu. Izađe vozač i otvori zadnja vrata i ono sve samo kugle i mali crnac sa biciklom. Policajac gleda, zbunjen, gleda, pa ode nazad do svog auta, nazove stanicu i kaže šefu:
- Čuj, ovde Džonson, pošalji mi pomoć. Zaustavio sam kamion pun crnačkih jaja i jedno se izleglo i već je ukrao bicikl!

Copyright 2018 | Uslovi korišćenja